Catalunya Diari

Jordi Sànchez, castigat de nou per la gravació del 21-D en una «esquifida cel·la» d'un mòdul diferent de Soto del Real

El número dos de JxCat ja va ser castigat per explicar, durant la campanya del 21-D, que explicar que l'únic «adversari polític» és Mariano Rajoy

Imatge d'arxiu de Jordi Sánchez.
Imatge d'arxiu de Jordi Sánchez. | CatalunyaDiari.cat

Jordi Sànchez fa més de mig any que és a la presó de Soto del Real. El número dos de Junts per Catalunya i exlíder de l’ANC, viu un autèntic infern a la presó madrilenya fins al punt que va ser castigat per part de l’entitat penitenciaria per haver participat per telèfon a la campanya per a les eleccions del 21-D.

Semblava, però, una mera anècdota. Quelcom ras i curt que, cinc mesos després d’aquells comicis ja hauria, fins i tot, prescrit. Tot i això, Jordi Sànchez no s’ha arronsat en cap moment i s’ha servit de la seva arma més valuosa, Twitter, per fer públic quines han estat les condicions d’aquest càstig.

Incomunicat, canviat de mòdul i obligat a passar 18 hores al dia en una «esquifida cel·la»

Aquestes són, actualment, les condicions de l’expresident de l’ANC en una presó on també hi conviu Jordi Cuixart i Sandro Rosell. El qui és el pla B de l’independentisme per presidir la Generalitat, ha exposat en una piulada que ha estat canviat de mòdul per haver participat per via telefònica en aquella campanya.

Més enllà d’aquesta dràstica decisió, una altra de les mesures del càstig passa per una incomunicació durant sis mesos amb Nuri Guillaumes, la diputada que va enregistrar aquella conversa.

Jordi Sànchez, abans d'entrar a l'Audiència Nacional
Jordi Sànchez, abans d'entrar a l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment, també crida l’atenció la darrera condició de Sànchez, quan explica que durant un mes haurà de passar un total de 18 hores al dia tancat en una «esquifida cel·la» de la presó de Soto del Real. És per això, que sense més demora, Sànchez apuntala la seva publicació amb el lema: «Llibertat».

Perquè se’l sanciona?

En aquell àudio, Sànchez va explicar que l'únic «adversari polític» a les eleccions del 21-D no són ni els candidats de Cs, PSC i PPC, sinó el president de l’estat espanyol, Mariano Rajoy.

Justament per això, Sànchez va ser traslladat aleshores a la presó de Soto del Real, quelcom que va suposar «un trasbals» segons el seu advocat, Jordi Pina. 


Comentaris

envia el comentari