Catalunya Diari

Jorge Montero, nou cap de la Comandància Guàrdia Civil a Lleida

Jorge Montero, nou cap de la Comandància Guàrdia Civil a Lleida| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 

El director general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa, ha presidit aquest dijous l'acte de presa de possessió de Jorge Montero Llácer, com a nou cap de la Comandància de Guàrdia Civil a Lleida. A l'acte també hi han assistit la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso; la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la ciutat, Sara Mestres; així com el tinent general Pablo Martín; el general de la zona de la Guàrdia Civil de Catalunya, Ángel Gozalo, entre d'altres autoritats.

  

Fernández de la Mesa ha descrit al nou cap de la Comandància com una persona permanentment preocupada per la seva formació, tal i com ho certifiquen nombrosos cursos de perfeccionament, així com el seu rigor i qualitat tècnica a la feina. Així mateix, ha destacat també el vincle centenari que té Montero amb Lleida, des del seu rebesavi fins al seu pare, un coronel retirat ja del cos.

  

 

  

El comandant Montero, de 43 anys d'edat i natural de Burriana (Castelló) ha ocupat diversos càrrecs en diferents llocs, entre els que destaquen la Comandància i la Unitat Orgànica de Policia judicial de València, així com l'Acadèmia d'Oficials de la Guàrdia Civil de Madrid. Montero compta amb nombroses condecoracions militars, civils i policials, entre les que destaquen les creus amb Distintiu Blanc del Mèrit de la Guàrdia Civil, la Creu del Mèrit Aeronàutic amb Distintiu Blanc i la Creu de la Real i Militar Ordre de San Hermenegildo.

Comentaris

envia el comentari