Catalunya Diari

Jornada sobre 'Noves competències per a la gestió del canvi', dijous a la Cambra de Comerç de Lleida

Jornada sobre 'Noves competències per a la gestió del canvi', dijous a la Cambra de Comerç de Lleida| Redacció - Fotografia: Cambra de Comerç de Lleida (Arxiu)

 

La Cambra de Comerç de Lleida acollirà aquest dijous, dia 19 de febrer, a les 9.30 hores, la Jornada sobre 'Noves Competències per a la gestió del canvi: digital empowerment i innovació'. L’acte està organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

La gestió del canvi empresarial, imprescindible per a la supervivència a llarg termini de qualsevol empresa, requereix d’eines i competències que són a l’abast de tothom però que cal conèixer i dominar per tal de poder-les utilitzar d’una forma efectiva.
 
En aquesta jornada s’analitzaran dues competències bàsiques: el domini de l’entorn digital i la innovació, i s’aprofundirà en els casos de dues empreses que han sabut utilitzar-les amb èxit per desenvolupar el seu model de negoci.
 
Programa de la jornada
- 09.30 hores: Inauguració a càrrec del president de Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.
- 09.45 hores: Conferència 'Ser innovador per a gestionar el canvi', a càrrec de  Ramón González Cambray, director del màster en Direcció i gestió de la innovació de la UOC.
10.15 hores: Conferència 'Ser competent digital per gestionar el canvi', a càrrec de Montse Guitert Catasús, directora de l’àrea de competències digitals de la UOC.
11.15 hores: Taula d’experiències. L’èxit a través de les TIC:
· Joel Joli,  Blackpier
· David González Barba, coordinador de Feeling projects 
· Ismael Peña, Open Evidence


Comentaris

envia el comentari