Catalunya Diari

José Luis Aguilà revalida el càrrec de secretari general de la UGT Terres de Lleida

Amb el 65,7% dels vots, davant la candidatura de Demelsa Mateos, fins ara secretària d'Orgnaització

Pla mitjà on es poden veure els membres de la nova comissió executiva de la UGT Terres de Lleida, amb José Luis Aguilà al capdavant
José Luis Aguilà revalida el càrrec de secretari general de la UGT Terres de Lleida | LleidaDiari.cat

La UGT Terres de Lleida ha celebrat aquest dimecres l'11è Congrés en el qual s'ha escollit de nou a José Luis Aguilà com a secretari general. Ha revalidat el càrrec amb el 65,7% dels vots, davant el 34,3% de Demelsa Mateos, fins ara secretària d'Organització, qui ha presentat una candidatura alternativa per optar a l'elecció.

Després de revalidar el càrrec, Aguilà s'ha mostrat agraït per la confiança dipositada pels delegats sindicals. El projecte que planteja preveu eixos que giren al voltant de l'augment de l'afiliació, la implicació de les dones i els plans d'igualtat, la sindicalització dels 18 punts dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i fer més visible la UGT a Lleida.

Camil Ros també ha participat en el Congrés

La resta de membres de la Comissió Executiva són: Anna Belen López, secretària d'Organització, Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació, Maria Lluïsa Ausàs, secretària de la Dona i Polítiques d'Igualtat, i Amparo Vidal, secretària d'Acció Sindical i Formació. El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, també ha participat en el Congrés i ha volgut deixar constància de la gran tasca que s'està fent com a sindicat, al llarg dels 133 anys d'història, però més ara arran de la pandèmia de la covid-19.

La UGT-Terres de Lleida es trasllada a la Llotja

Després dels últims incidents registrats a l'edifici dels sindicats -el passat 21 de maig va caure al carrer una planxa de vidre des de la vuitena planta-, la UGT-Terres de Lleida s'ha vist en l'obligació d'abandonar l'equipament i buscar un nou emplaçament d'urgència. És per això, que en breu el sindicat es desplaçarà de forma temporal al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

«Es tracta d'un canvi temporal, fins que puguem tenir l'emplaçament definitiu: l'antic edifici de l'INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social), a Prat de la Riba», ha explicat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. I ha afegit: «Esperem que sigui ben aviat i que aquesta situació es resolgui de la millor manera possible».


Comentaris

envia el comentari