Catalunya Diari

Josep Maria Llop, pregoner de la Festa Major de Lleida

El que va ser regidor de la Paeria i director d’Urbanisme, actualment és director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida

Josep Maria Llop i Torné serà el pregoner de la Festa Major de Lleida d'enguany. El que va ser regidor de la Paeria i director d'Urbanisme, actualment és director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida.

Lleidatà, nascut al Pla de l'Aigua el 1951, va estudiar per arquitecte urbanista a la UPC a Barcelona (1974). Va treballar al Pla General Metropolità (1974-1978) i com a director d'Urbanisme de Barcelona (1987-1991). També va ser director d'Urbanisme de Lleida del 1979 al 2003 i regidor de la Paeria en dues legislatures (199-2003 i 2003-2007).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de Josep Maria Llop
Josep Maria Llop, pregoner de la Festa Major de Lleida | LleidaDiari.cat

És director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida

Guardonat amb el 1r Premi d'Urbanisme de Catalunya 1999 pel Pla General de Lleida i mereixedor de la Medalla d'Or del Col·legi d'Arquitectes a la promoció de l'Urbanisme de l'any 2010. Professor a la UdL i a la UPC i també de Màster i de formació, amb el Mètode del Pla Base, en diverses universitats de tot el món. Actualment és director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida.


Comentaris

envia el comentari