Catalunya Diari

Joventut impulsa la 3a edició del projecte CREA2 per promoure l’emprenedoria artística

Es convoquen vint places per a joves de divuit a 35 anys, estudiants o professionals de disseny gràfic, foto, disseny de producte, il·lustració o similars, amb inquietuds per emprendre

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

El Departament de Joventut de la Paeria ha impulsat la 3a edició del projecte CREA2 amb l'objectiu de promoure l'emprenedoria artística. El projecte consisteix en un acompanyament professional a càrrec del professor i l'enginyer de producte Guillem Ferran als joves seleccionats, per dissenyar de manera individual o en col·laboració amb altres participants marxandatge de l'Aplec del Caragol.

Per desenvolupar el projecte, Joventut compta amb la col·laboració de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol, la FECOLL, que s'ha mostrat interessada a comprar els productes resultants, si encaixen amb les seves necessitats, i amb la previsió que els treballs estiguin realitzats a finals d'abril.

La convocatòria és per a vint places per a joves de divuit a 35 anys, estudiants o professionals de disseny gràfic, foto, disseny de producte, il·lustració o similars, amb inquietuds per emprendre. El termini per presentar les sol·licituds està obert fins al 31 de gener i es pot trobar la informació al web www.paeria.cat/joventut.


Comentaris

envia el comentari