Catalunya Diari

La joventut en temps de pandèmia, en una jornada virtual de la UdL

Salut, emocions i oci nocturn seran alguns dels temes que s'abordaran

Imatge d'una parella jove caminant
La joventut en temps de pandèmia, en una jornada virtual | Charles Tibble

Com està vivint la gent jove la pandèmia de la Covid-19 és l'eix de la jornada 'La joventut en temps de confinament' que tindrà lloc demà la tarda en línia i que ha estat organitzada per la Càtedra de desenvolupament d'organitzacions i territoris saludables (DOTS) de la Universitat de Lleida i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Oberta a tothom que vulgui participar-hi, la trobada virtual s'ha estructurat en dues taules redones. Una, sobre la responsabilitat i el compromís social del jovent durant el confinament, i l'altra, de la joventut en el desconfinament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els participants

En la primera hi participaran David Serey (professor a la Universitat d'Atacama-Xile), Mireia Bolíbar (professora de la UdL) i Marta Escolà (responsable de l'Àrea de prevenció i intervenció en addiccions de l'Ajuntament de Lleida) que parlaran del cas de Xile, així com de la salut del jovent durant el confinament, de les seves condicions de vida i ocupacions. A la taula també hi serà Alex Olondriz (estudiant del grau d'Educació primària dual de la UdL) que parlarà de les sensacions viscudes com a jove.

En el segon blog, hi tornaran a ser Serey i Bolíbar i s'hi incorporarà Melani Cassarino (tècnica de salut a creu Roja) que parlarà de la sensibilització sobre la Covid-19 en l'oci nocturn a joves. Alex Olondriz també hi participarà per explicar què passa a les trobades amb amigues i amics. Després de les taules s'obrirà un debat que serà clos per la directora de la Càtedra DOTS, Isabel del Arco. La jornada la joventut en temps de confinament és una activitat prèvia de què a l'abril serà el I Congrés Internacional DOTS a l'Àgora: La salut dels joves d'avui, el benestar del futur.


Comentaris

envia el comentari