Catalunya Diari

#Jovullser, la proposta de Cambra Lleida per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

La proposta inclou entrevistes amb els responsables de recursos humans de les empreses del territori, tallers, activitats i recursos pels joves

Dones conversant en una taula
Imatge d'arxiu d'una enttevista | Tim Gouw

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida organitza el dijous 28 de novembre la 4a edició del #Jovullser, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses. La finalitat última és la d'ajudar a superar el gap existent entre els joves que estan buscant feina i les empreses que cerquen personal.

Les empreses que participaran en aquesta edició són BonÀrea, Mollerussa Comercial, Altinco, Argal, Group Saltó, Lactaria Puleva, Fridecal i Talleres A. Miquel.

L'espai està estructurat en diferents àrees

L'espai està estructurat en diferents àrees que contemplen: La Zona Empreses on diferents companyies explicaran les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Aquesta esdevé una gran oportunitat per a parlar, amb confiança, amb empreses interessants.

A la Zona Tallers esperen dos tallers dinàmics en els quals descobriran eines essencials que els ajudaran a trobar feina. Es tracta de dues mini xerrades de 30 minuts de durada que es parlarà sobre si 'T'ajudaran les teves xarxes a trobar feina?', a càrrec d'Ester Barqué, i sobre 'L'entrevista imperfecta', per Mar Vilaró. D'altra banda, a la Zona Assessorament es podran trobar agents relacionats amb l'ocupació dels joves com els Referents d'Ocupació Juvenil del Pla d'Urgell , l'Associació Leader de Ponent amb el projecte Odisseu i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell amb el programa Catalunya Emprèn.

També una zona d'activitats creatives

Finalment, a la Zona Digues la Teva podran passar una estona divertida amb activitats creatives:

  

  

Emporta't la teva foto Polaroid

  

  

Respon la PICEnquesta

  

  

Inventa i crea el teu meme

  

  

Podeu trobar més informació, consultar el programa complet o veure les imatges d'anteriors edicions a https://jovullser.cambralleida.org/

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari