Catalunya Diari

Juan Coll es modernitza i ofereix als clients un assessorament de les instal·lacions del negoci des del minut zero

A Lleida compta ja amb més de 150 clients

Imatge de la furgoneta de Juan Coll
Imatge de la furgoneta de Juan Coll | Juan Coll

Dir que tens una experiència en el sector de 65 anys, no ho pot dir tothom. Juan Coll, empresa referent en fred industrial a Lleida, sí. Però és que, a més a més del bagatge professional a l'esquena, aquesta firma lleidatana es renova, es modernitza i s'adapta al que el sector demana.

És per aquest motiu que avui dia és un referent en instal·lació de fred comercial al petit i comerç de Lleida. La seva aposta és segura, ja que l'equip de professionals que integren Juan Coll ofereixen un servei al client des del minut zero.

Segons han explicat des de Juan Coll a LleidaDiari.cat, qualsevol empresari que estigui disposat a obrir un local d'hostaleria, restauració i oci a Lleida pot comptar amb el seu assessorament que el guiarà, sempre, cap a la maximització del rendiment i l'estalvi energètic que necessita per a fer millor el seu negoci. 

Clients de referència com Baqueira Beret

Diuen que el moviment es demostra caminant, i Juan Coll ho té molt clar. Tan clar que pot presumir de tenir les instal·lacions de les pistes d'esquí de Baqueria Beret com un dels seus clients més fidels. Tanmateix, ofereixen servei a l'hotel Montarto de Baqueira i a la cadena de carnisseries Ordóñez de Vielha. Pel que fa a Lleida ciutat, Juan Coll compta amb un ampli ventall de clients repartits per tota la demarcació que van des de cafeteries, restaurants o autoescoles, a obradors de mel ecològics. 

Imatge d'un soldador al taller de Juan Coll
Imatge d'un soldador al taller de Juan Coll | Juan Coll

 

De fet, a Lleida tenen ja més de 150 clients fidelitzats. Ja saps, si la teva idea és muntar un negoci des de zero o, per contra, millorar i optimitzar els recursos d'instal·lació del que ja tens, no ho dubtis i posa't en contacte amb ells -973 20 24 91-. Tot el seu taller d'acer inoxidable i el reciclatge i formació constant dels seus professionals faran de la teva elecció una aposta segura.

Imatge d'un forn de pa amb instal·lació de Juan Coll
Imatge d'un forn de pa amb instal·lació de Juan Coll | Juan Coll

 


Comentaris

envia el comentari