Catalunya Diari

Juliana, propietària de la llibreria Casas de Lleida, explica els motius del seu tancament

Es tracta d'un establiment centenari de l'Eix Comercial

Juliana, la propietària de la llibreria Casas
Juliana, la propietària de la llibreria Casas | www.casasgiftshop.com

Aquest dilluns us anunciàvem que la centenària llibreria Casas del carrer del Carme de Lleida havia baixat per sempre la seva persiana. Però el què no us vam explicar és la història que hi ha darrere d'aquest establiment des de fa quatre anys i, sobretot, els motius que han mogut la seva actual propietària a tancar-lo.

Juliana, una emprenedora d'origen brasiler, ha estat la responsable de donar-li un gir especial i amb encant a Casas durant els darrers anys. Tal com ella diu al seu blog, «es va enamorar» de la botiga. Ara bé, tots els que treballen o han treballat en un comerç saben que els horaris i els sacrificis van agafats de la mà.

En aquest cas, a la Juliana, aquest binomi l'ha portat a viure alts nivells d'ansietat i estrès. És per això que la Juliana ha decidit apartar-se del tant apassionant com esclau món del comerç presencial. 

«Treballar com una possessa»

La brasilera explica que «recordo quan vaig viatjar al meu país amb motiu del naixement del meu nebot i vaig estar treballant com una possessa amb l'ordinador el menjador de la casa del meu germà, en comptes de gaudir del nadó». Davant aquesta situació, Juliana confessa haver perdut l'equilibri entre la seva vida personal i professional, fins al punt «de no poder deixar de pensar en el meu negoci». Els horaris de dilluns a dissabte han pogut amb l'empresària qui, a més a més, lamenta que «la feina no s'acaba quan abaixa a persiana». No obstant això, després d'aquest tràngol, Juliana accepta sentir-se ara feliç i amb nous projectes. Entre ells, mantindrà viva la llibreria Casas a través de la seva pàgina web. Bona sort, Juliana!

Detalls de la llibreria
Detalls de la llibreria | www.casasgiftshop.com

 

Imatge de la llibreria Casas
Imatge de la llibreria Casas | www.casasgiftshop.com

 


Comentaris

envia el comentari