Catalunya Diari

La 16a Milla Urbana Escolar repeteix l’èxit de participació amb més de 900 corredors

La 16a Milla Urbana Escolar repeteix l’èxit de participació amb més de 900 corredors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La tinent d’alcalde Montse Mínguez ha assistit a la matinal escolar esportiva. Mínguez ha donat el tret de sortida a diverses curses i ha participat en el lliurament de medalles. Enguany hi han tornat a participar 28 centres educatius de la ciutat, que han pres part en les curses de 200, 400 i 800 metres a les categories prebenjamins, benjamins i alevins, respectivament.
 
Els col·legis Pràctiques II (2 d’or i 3 de plata), Espiga (3 d’or) i El Carme (1 d’or i 3 de plata) han estat els que més medalles s’han emportat. A més d’aquests centres, també han corregut a la Milla Urbana Escolar d’enguany: Col·legi Episcopal ,Col·legi Lestonnac, Col·legi Sagrada Família, Col·legi Terraferma, Col·legi Claver, Escola Camps Elisis, Escola Cervantes, Escola Francesco Tonucci, Escola Ginesta, Escola Joan Maragall, Escola Joan XXIII, Escola Joc de la Bola, Escola La Mitjana, Escola Príncep de Viana, Escola Magraners, Escola Països Catalans, Escola Parc de l’Aigua, Escola Pardinyes, Escola Pinyana, Escola Pràctiques I, Escola Pràctiques II, Escola Riu Segre, Escola Sant Jordi, Escola Sant Josep de Calassanç, Escola Terres de Ponent, Zer Horta de Lleida i l’Escola Municipal d'Atletisme.


Comentaris

envia el comentari