Catalunya Diari

La campanya de manteniment de la via pública de Lleida de l’estiu avança a bon ritme

Una de les actuacions se centra en l'arranjament de la vorera d'Avinguda de Madrid cantonada amb el Pont Universitat, que es trobava enfonsada

Obres de millora a l'Avinguda Madrid de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida aprofita els mesos d'estiu per dur a terme diverses millores de paviments als carrers de la ciutat, unes actuacions que s'emmarquen dins la campanya de manteniment, conservació i millora de paviments i brigada d'acció immediata que es realitza cada any. Una de les actuacions se centra en l'arranjament de la vorera d'Avinguda de Madrid cantonada amb el Pont Universitat, que es trobava enfonsada. Una altra actuació que s'està realitzant aquests dies és repàs de les llambordes del carrer Democràcia, una obra que està previst que finalitzi la setmana vinent.

  

Durant la resta de l'estiu es portarà a terme una actuació de millora en diversos aparcaments dissuasius de Lleida, amb un repàs del ferm i l'arranjament dels clots existents, amb l'objectiu de deixar aquests espais públics a punt per a la tornada a l'activitat escolar. En concret, s'actuarà al pàrquing d'Alcalde Porqueres amb carrer Gandhi, al del carrer Riu Ebre de Cappont, al de la Rambla de Corregidor Escofet, al del Camí de Corbins amb carrer Tarragona i al pàrquing de l'Onze de Setembre, a la zona de l'Hospital.

També està previst arranjar el paviment de la rambla central del carrer Xavier Puig Andreu, a l'alçada de l'accés a l'Escola La Mitjana, i es milloraran les parades d'autobús del carrer Jeroni Pujades i altres parades de la xarxa de transport públic de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari