Catalunya Diari

La Diputació ampliarà el camí d'accés a la Llar Santa Anna

La Diputació ampliarà el camí d'accés a la Llar Santa Anna| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Durant el seu parlament, Reñé ha anunciat que la Diputació de Lleida donarà resposta a la demanda d’ampliar el camí d’accés a l’edifici de la congregació. Per altra banda, el president també ha explicat que s’estudiarà la possibilitat de col·laborar amb la construcció d’un pàrquing per la llar.
 
Reñé també ha destacat la tasca dels Germans Franciscans de la Creu Blanca i de tots els voluntaris, que ajuda a fer la nostra societat més rica i solidària. En aquest sentit, el president ha assenyalat que la Diputació col·labora en diferents iniciatives que milloren la qualitat de vida de persones afectades de minusvalideses com ara les escoles especials, que acullen nens d’educació especial d’entre 0 a 18 anys.
 
L’acte, que ha comptat amb la participació de més de 300 perones, s’ha iniciat amb una missa oficiada per l’arquebisbe de la Seu d’Urgell, Joan-Enric Vives. A continuació, s’ha fet una ofrena floral a l’estàtua del germà Isidoro Lezcano, fundador de l’ordre religiosa dels Germans Franciscans de la Creu Blanca, a la que pertany el centre del Castell del Remei.
 
La Llar Santa Anna va iniciar la seva activitat l’any 1978 i atén 45 persones amb discapacitats psíquiques.


Comentaris

envia el comentari