Catalunya Diari

La Diputació col·labora amb el projecte 'Som empresa, som comerç'

La Diputació col·labora amb el projecte 'Som empresa, som comerç'| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 
Mitjançant aquest conveni, la Diputació de Lleida aporta 15.000 euros a la FECOM per a les activitats relacionades amb aquesta iniciativa. En aquest sentit, Reñé ha explicat que "des de la corporació s’ajuda de forma compromesa a la FECOM, ja que el petit comerç és una realitat del nostre territori".


 
Per la seva banda, la presidenta de la Federació Provincial d’Empresaris de Comerç de Lleida ha indicat que entre elles hi ha el desenvolupament de la web del comerç de Lleida, les actuacions de promoció i difusió de l’activitat comercial per impulsar la competitivitat de les empreses del sector i la planificació i organització de cursos, seminaris i jornades. També es subvencionarà amb aquests diners la creació de plataformes d’impuls, exposicions, promocions o altres accions d’intercanvi comercial, així com a viatges empresarials, l’organització de l’Escola d’Estiu de Comerç i actuacions de dinamització de la Xarxa d’Experts en comerç local.
 
La FECOM va crear aquest pla amb l’objectiu de liderar i plantejar solucions als reptes, canvis i adaptacions que afectaran les empreses comercials i de serveis en el període 2011-2015.


Comentaris

envia el comentari