Catalunya Diari

La Diputació de Lleida lliura els Premis LO de l’anualitat 2012

La Diputació de Lleida lliura els Premis LO de l’anualitat 2012| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 L’acte, presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha comptat amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Pau Perdices. El guanyador del premi Especial Prestigi ha estat per Jesús Serra, vicepresident i conseller delegat de Baqueira Beret i president d’honor de l’Associació Catalana d’Esquí i Muntanya (ACEM). El premiat ha rebut el guardó de mans del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.
 
Durant l’acte també s’ha lliurat el premi a la Innovació a la consultoria tècnica especialitzada en l’àmbit de l’envàs, l’embalatge i processos afins Repaq Packaging Consulting. Montse Castillo ha estat l’encarregada de recollir el guardó.
 
El premi al Jove emprenedor ha estat recollit per Jordi Pifarré de l’empresa Eficiència i Creació, especialitzada en el disseny i la construcció d’una màquina per la fabricació de cervesa personalitzada. El premi a l’Empresa sostenible ha estat per '2 Llacs centre d’aventura i gestió', un centre d’esports i activitats nàutiques a la natura situat a Gimenells i Pla de la Font. Xavier Roy ha recollit el guardó.  Finalment, Teresa Benet ha recollit el premi a la Responsabilitat Social a l’Associació Shalom pel seu projecte Nou Bo, un espai de cafeteria, degustacions i botiga
 
Durant la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha felicitat els guardonats amb els Premis LO i ha indicat que aquests premis a l’emprenedoria i a la referència empresarial, "volen ser un merescut reconeixement a empresaris i emprenedors, l’activitat dels quals té un retorn directe a les persones i als pobles, a un territori ric i que vol participar en la seva projecció a tot l’àmbit de país".
 
Reñé ha recordat que la Diputació de Lleida compta els 12 centres d’empreses innovadores que la Diputació ha distribuït al territori “estan funcionant molt bé”, i que el nivell d’èxit de les empreses que passen pel CEEILleida és d’un 80%, un percentatge molt més elevat que la mitjana general, que se situa en un 30%. "Amb l’acció de les administracions no és suficient” ha dit Reñé, “els únics que teniu veritable capacitat per generar valor i llocs de treball, els que assumiu riscs per tirar endavant una aposta amb il·lusió sou empresaris, emprenedors i innovadors".  
 
El president de la Diputació de Lleida ha destacat la trajectòria professional i la "incansable capacitat emprenedora" de Jesús Serra al capdavant de Baqueira Beret. I ha afegit: "Si Baqueira Beret s’ha convertit en l’estació d’esquí més important de l’Estat espanyol i d’Europa no és només pel criteri empresarial aplicat sinó també pel compromís social i amb el territori que han tingut sempre present".
 
Amb els Premis LO, la Diputació de Lleida vol agrair la importància que representa per a les terres de Lleida que un persona emprenedora o empresa tiri endavant un projecte empresarial plenament integrat en el territori i que aquest mateix territori reconegui i se senti implicat en projectes com el de l’estació hivernal Baqueira-Beret, pel seu innegable retorn a la gent.


Comentaris

envia el comentari