Catalunya Diari

La Diputació de Lleida lliura per segon any consecutiu 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments

La Diputació de Lleida lliura per segon any consecutiu 5.000 ampolles d’oli al Banc dels Aliments| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

campanya del Gran Recapte que s’organitzarà els dies 29 i 30 de novembre a Lleida

Reñé va adquirir aquest compromís l’any passat amb el llavors president del Banc dels Aliments de Lleida, Josep M. Forné. El president de la Diputació de Lleida va realitzar les gestions oportunes per tal d’atansar els productors alimentaris de les comarques lleidatanes a aquells col·lectius més desfavorits i així facilitar aliments a les persones que més ho necessiten.

Després de fer el lliurament, Reñé ha reiterat el compromís de la institució amb aquelles entitats que ajuden persones que tenen dificultats econòmiques "per tal que en cap cas no es traspassi la línia vermella que posi en qüestió necessitats bàsiques de les famílies, com és l’alimentació".

Hi ha productes que arriben en menor quantitat als serveis d’aliments tot i ser bàsics per una alimentació saludable, com és el cas de l’oli. Per aquest motiu, des de la corporació es va buscar la complicitat de la Denominació d’Origen Garrigues (DOG) que ha col·laborat en la iniciativa. El seu president, Joan Segura, ha indicat que es tracta d’un oli de màxima qualitat que s’ha recollit fa només vint dies.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.Comentaris

envia el comentari