Catalunya Diari

La Diputació de Lleida paga als seus proveïdors en 27 dies

La Diputació de Lleida paga als seus proveïdors en 27 dies| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La Diputació de Lleida ha rebaixat en 31 dies el termini mitjà de pagament en què s’han fet efectives les factures als proveïdors. Aquesta rebaixa correspon al quart trimestre de l’any 2014 i ha suposat una reducció considerable en el temps de pagament respecte al mateix període de l’any anterior.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que actualment el termini de pagament de la corporació als seus proveïdors se situa en 27 dies de mitjana des de la presentació de la factura. En aquest sentit, ha indicat que "anem evolucionant molt en positiu en la reducció dels terminis de pagament, ja que els hem disminuït en més de 10 dies el darrer any. Hem guanyant molta agilitat, especialment ara que la situació econòmica és complexa".
 
Aquestes dades s’han donat a conèixer aquest divendres en el transcurs del ple de la Diputació de Lleida, on s’ha donat compte de l’informe de morositat del quart trimestre de l’exercici 2014, de la Diputació de Lleida.
 
Els organismes autònoms dependents de la corporació també han rebaixat el termini mitjà de pagament:
L’IEI en 21 dies
- El Patronat de Turisme en 19 dies
- L’OAGRTL en 33 dies
- Promeco en 3 dies
 
Reñé ha assenyalat que la Diputació de Lleida disposa i ha disposat de liquidés econòmica, "però en els darrers mesos i des de la incorporació de la interventora Teresa Torrejon hem insistit molt en que els processos administratius siguin àgils per evitar que les factures s’encallin".
 
Altres punts aprovats
El ple de la corporació lleidatana ha donat llum verda al reconeixement de crèdits corresponents a l’exercici de 2014, del pressupost de la Diputació de Lleida i dels seus organismes autònoms dependents i a l’aprovació de la modificació de l’Ordenança General de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic local.
 
En matèria de carreteres, s’ha aprovat l’actualització de preus del projecte de condicionament de la LV-7031, que va de les Borges Blanques a Cervià de Les Garrigues, i el projecte de condicionament, pavimentació asfàltica i millores de la LV-3221, d’Agramunt a Tornabous.


Comentaris

envia el comentari