Catalunya Diari

La Diputació lliura 6.000 litres d’oli al Banc dels Aliments

La Diputació lliura 6.000 litres d’oli al Banc dels Aliments| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida ha lliurat per tercer any consecutiu 4.000 litres d’oli al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que organitza aquesta entitat a finals d’any. Aquest es sumen als 2.000 litres més que la corporació lleidatana va lliurar fa uns mesos.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el president de la Denominació d’Origen Garrigues (DOG), Joan Segura, ha entregat aquest dijous les ampolles d’oli al president del Banc dels Aliments, Joan Saura, qui ha agraït aquesta donació.

Reñé va adquirir aquest compromís l’any 2012 amb el llavors president del Banc dels Aliments de Lleida, Josep M. Forné. El president de la Diputació de Lleida va realitzar les gestions oportunes per tal d’atansar els productors alimentaris de les comarques lleidatanes a aquells col·lectius més desfavorits i així facilitar aliments a les persones que més ho necessiten.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits. En aquest cas concret, la corporació aporta 18.000 euros anuals a l’associació.


Comentaris

envia el comentari