Catalunya Diari

La Diputació redueix en 11 milions d'euros l'endeutament aquest 2012

La Diputació redueix en 11 milions d'euros l'endeutament aquest 2012| Redacció - Fotografia: Diputació de LleidaEl president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet un balanç de la gestió de la corporació efectuada aquest 2012 i ha explicat les principals línies d’acció que es desenvoluparan durant el 2013 en el transcurs del tradicional esmorzar de Nadal que cada any s’ofereix als mitjans de comunicació.

Durant l'acte, també ha avançat que el pressupost comptarà amb un increment del 15%, que es produeix per una major participació en els impostos de l’Estat espanyol. Aquest augment es destinarà prioritàriament als ens locals, a polítiques d’acció social i a la promoció turística i econòmica de les comarques de Lleida, ha explicat Reñé.

El president de la Diputació de Lleida ha indicat que en moments de dificultats econòmiques "és important que totes les institucions es posin d’acord en la gestió dels recursos públics" i ha indicat que aquests dies treballen per tancar un pressupost el més consensuat possible.

D’altra banda, Reñé ha destacat que la Corporació mantindrà l’any vinent totes les línies de suport a entitats socials i ha anunciat que signaran un conveni de col·laboració amb el Bisbat de Lleida mitjançant el qual la corporació destinarà 150.000 euros per fer front a les despeses que generaran les obres de rehabilitació de l’edifici del Seminari que ha cedit el bisbe Joan Piris per acollir famílies desnonades.


Comentaris

envia el comentari