Catalunya Diari

La Diputació transforma el BOP en un butlletí completament electrònic

La Diputació transforma el BOP en un butlletí completament electrònic| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Amb el desplegament del nou sistema telemàtic, els usuaris -ajuntaments, jutjats o professionals- podran enviar els seus continguts de manera més fàcil i ràpida, a través del seu ordinador 24 hores del dia, els 365 dies a l’any. Des de la Diputació de Lleida, es validaran aquests continguts i se’ls atorgarà una data de publicació. L’usuari rebrà una resposta a la seva demanda, segons ha indicat el coordinador de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida, Gerard Serra, que ha afegit que es tracta de convertir el BOP en 100% electrònic.
 
A més, a partir d’aquesta iniciativa, la data de publicació del BOP serà de cinc dies a la setmana en lloc dels tres dies de publicació actual. Per altra banda, la facilitat de consulta també millorarà considerablement, ja que el BOP digital permetrà fer cerques per índex, per edictes o per pàgines.
 
El BOP en PDF i la nova versió d’E-BOP coexistiran durant unes dues setmanes, per facilitar l’adaptació dels usuaris al nou sistema. Després, la consulta del Butlletí serà només on-line.
 
La corporació ha format personal de la Diputació per donar suport telefònic als usuaris que ho necessitin. De totes maneres, els usuaris també tindran un temps d’adaptació durant el qual es continuaran acceptant peticions en paper, per fax o correu electrònic. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de la Diputació de Lleida per implantar l’administració electrònica. El cost total d’implantació de la iniciativa ha estat de 7.000 euros.Comentaris

envia el comentari