Catalunya Diari

La façana de la Paeria s’il·lumina de blau per commemorar els Drets dels Infants

La façana de la Paeria s’il·lumina de blau per commemorar els Drets dels Infants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La façana de la Paeria s’ha il·luminat aquest diumenge al vespre de color blau per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants, com acostuma a fer els darrers anys en aquesta diada. Lleida va ser la primera ciutat catalana reconeguda l’any 2004 com a Ciudad Amiga de la Infancia per UNICEF. El mèrit li va venir donat pels projectes duts a terme per la Paeria per afavorir els drets dels infants i la promoció de la seva participació en la ciutat.

Per altra part, Lleida celebra aquests dies la Setmana dels Drets dels Infants amb un ampli programa d’activitats. Enguany, els eixos vertebradors són els drets a l’Educació i a la Participació, aprofitant la visita del reconegut pedagog italià Francesco Tonucci, molt vinculat als dos temes tractats.
 
La setmana comptarà amb la presència del reconegut pedagog, què participarà en diverses activitats, com el xat de l’Alcalde amb els nens i les nenes, i visitarà l’exposició 'Imaginar la educación. 50 años con Frato', al Campus de Cappont. A més, Tonucci serà nomenat Doctor Honoris Causa per la Universitat de Lleida. En el marc de la seva visita Lleida s’adherirà a la Xarxa Internacional de 'Ciudades de las niñas y los niños'.
 
Cal recordar també que en l’actualitat i durant els pròxims dos anys, Lleida ostenta la presidència de la Xarxa de Ciutats Educadores.


Comentaris

envia el comentari