Catalunya Diari

La Fira d'Entitats Juvenils arriba de nou a la Plaça Sant Joan

La Fira d'Entitats Juvenils arriba de nou a la Plaça Sant Joan| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La fira s’inaugurarà aquest divendres a les 19.30 hores amb una tertúlia al Casal de la Dona, que sota el títol 'L’avortament a debat' comptarà amb les intervencions de Maite Ojer, representant del Grup de Dones de Lleida; M. Isabel Albero, presidenta de ProVida; i Raquel Viladrosa, advocada.
 
Durant tot el dissabte 5, a la plaça St. Joan, es realitzaran activitats al voltant de la igualtat de gènere. En representació del CLJL hi han participat Yolanda Bardina i Ferran Serra, com a portaveus, i els delegats Albert Guàrdia i Jordi Sabata, que han agraït a les regidories d’Igualtat i de Joventut de l’Ajuntament de Lleida el suport en l’organització de l’esdeveniment, tant pel que fa a les infraestructures com en la difusió d’activitats.
 
La regidora M. Rosa Ball ha manifestat l’agraïment de l’Ajuntament de Lleida a totes les persones i entitats juvenils integrants del CLJL i participants en la Fira per la seva iniciativa "en la planificació d’activitats de dinamització i difusió d’actituds en contra del masclisme i les conductes sexistes i a favor de nous models de feminitat i masculinitat i de la igualtat de gènere en tots els àmbits".


Comentaris

envia el comentari