Catalunya Diari

La Grossa de Cap d'Any ja ha distribuït 12M d'euros en bitllets, un 24% de la loteria emesa

La Grossa de Cap d'Any ja ha distribuït 12M d'euros en bitllets, un 24% de la loteria emesa| Redacció - Fotografia: Loteria de Catalunya

 

La Grossa 2014, que es va començar a distribuir el passat mes de juny, ha repartit ja 12 milions d'euros, una xifra que representa un 24% del total de la loteria emesa pel sorteig. Els bitllets de la loteria Grossa Cap d’Any es poden adquirir en els més de 2.300 punts de venda.

Aquest any s’ha ofert la possibilitat de seleccionar números concrets i reservar-los a través del punt de venda o de Loteria de Catalunya. A més, enguany hi ha més de 230 entitats que han encarregat participacions de la Grossa i cada dia se n’afegeixen de noves, com ara moltes escoles de Catalunya, a través de la seva AMPA, la Unió Esportiva Llagostera, Creu Roja, Colla Castellera Jove de Barcelona, Colla Castellers de Vilafranca, Xiquets de Reus, entre d’altres.
 
A principis de setembre va començar la venda de la Grossa de Cap d’Any per Internet. Els usuaris que ho desitgin poden fer les seves comandes a la pàgina www.grossa.cat. L’aplicatiu permet a l’usuari escollir un número concret, un número a l’atzar o triar combinacions de números, per exemple, terminacions o inicis concrets.
 
Sorteig número 02014
D’altra banda, continua obert el termini per participar en el sorteig d’un dels números més sol·licitats: el 02014. La rifa se celebrarà el proper 20 d’octubre i els interessats tenen temps per participar-hi fins un dia abans. A data d’avui ja s’han rebut 179 sol·licituds per participar en aquest sorteig. Un dels llibrets (50 bitllets) del número 02014 se sortejarà entre els particulars interessats que hagin participat en la promoció via Facebook o correu electrònic ([email protected]). L’altra llibret amb 50 bitllets se sortejarà entre tots aquells agents venedors del canal convencional i les operadores comercials del canal complementari que hagin realitzat una comanda de la loteria Grossa de Cap d’Any 2014 a data de 17 d’octubre. A partir del 20 d’octubre  es podrà participar en el sorteig del 01714.
 
La Grossa de Cap d’Any posa a la venda 50 milions d’euros, cadascun dels 100.000 números tindrà 100 bitllets de 5 euros. Loteria de Catalunya destinarà a premis el 70% del valor dels bitllets, fet que suposa repartir 35 milions d’euros en premis. Aquest any, hi haurà cinc grans premis, a diferència de l’any passat que n’hi va haver tres. El primer premi de la Grossa estarà premiat amb 20.000 euros per euro jugat, és a dir, 100.000 euros al bitllet de 5 euros. El segon atorgarà 6.500 uros per euro jugat (32.500 euros al bitllet de 5 euros) i el tercer, 3.000 euros per euro jugat (15.000 euros al bitllet de 5 euros). A més, enguany s’han creat dos premis nous: un quart, que donarà 1.000 euros per euro jugat o 5.000 euros al bitllet de 5 €, i un cinquè de 500 euros per euro jugat o 2.500 euros per bitllet de 5 euros premiat.
 
Una altra de les novetats d’aquest any són els premis especials a les centenes, de 25 euros per bitllet de 5 euros. Es premiaran els números que tinguin les tres primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb les tres primeres xifres de qualsevol dels cinc números guanyadors. D’altra banda, se segueixen premiant les terminacions dels cinc primers premis, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells. Augmenten en un 20% les probabilitats d’obtenir algun premi.


Comentaris

envia el comentari