Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana de Lleida deté dos persones amb 1.790 grams de marihuana

La Guàrdia Urbana de Lleida deté dos persones amb 1.790 grams de marihuana| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dijous a la tarda dos persones -J.M., de 35 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i J.M.H,, de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida- per un delicte contra la salut pública, després que els agents els enxampessin amb 1.790 grams de marihuana.

Els fets van tenir lloc al carrer Alzamora amb el carrer Galera, quan una patrulla va observar dos individus que portaven alguna bossa i algun objecte voluminós tapat amb roba, els quals en veure els agents van marxar corrents del lloc. Aleshores els guàrdies van iniciar la persecució d’aquests individus que van entrar dins d’un immoble del carrer Galera però els van poder aturar.
 
Seguidament, els agents van identificar aquests dos individus i van comprovar que el primer portava una bossa amb una branca d’herba i cabdells solts que presumptament eren marihuana, i el segon
portava un total de sis pots de vidre de grans dimensions que contenien la mateixa substància vegetal, tota en forma de cabdells.
 
Davant això, els agents van detenir J.M. i J.M.H. com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van comissar la substància.


Comentaris

envia el comentari