Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana deté un home a Lleida per agredir als agents quan l'estaven denunciant per beure a la via pública

Els fets han tingut lloc aquest dimecres de matinada a la parada de taxis de l'avinguda de Blondel

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimecres de matinada a un home, qui respon a les inicials de G.E.A., de 27 anys i de nacionalitat espanyola, per posar-se agressiu i agredir un agent en informar-lo que seria denunciat per l'ordenança de civisme.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres, a les 03.50 hores, a la parada de taxis de l'avinguda de Blondel de Lleida. La policia local ha rebut un avís d'un taxista per informar-los que dos individus estaven molestant i insultant a la seva parada de taxis. Un cop al lloc, els agents han observat dos individus recolzats sobre un taxi, mentre consumint begudes alcohòliques. Els agents van demanar-los la documentació, per tal de tramitar la corresponent denúncia de civisme i van comprovar que un d'ells, de 20 anys i nacionalitat espanyola, portava un embolcall amb una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els policies van comissar aquesta substància i van iniciar les diligències corresponents.

 

Mentre, l'altre home, de 37 anys, va començar a insultar i amenaçar els agents i en informar-lo que el denunciaven per l'ordenança de civisme, es va posar agressiu i va agredir a un dels agents. Finalment, la patrulla de la Guàrdia Urbana desplaçada a lloc el van detenir acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.Comentaris

envia el comentari