Catalunya Diari

La normativa de les piscines municipals de Lleida no permet el bany amb roba per higiene i per seguretat

La normativa de les piscines municipals de Lleida no permet el bany amb roba per higiene i per seguretat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La normativa de les piscines municipals de Lleida indica que és obligatori l’ús de banyador o bikini. Tal com es llegeix als cartells instal·lats a cada recinte municipal de les piscines, no està permès banyar-se amb roba interior, samarreta, pantalons... a excepció de materials homologats i per prescripció mèdica, fet que aleshores s’ha d’acreditar. La normativa així ho indica, prohibint el bany amb roba per motius d’higiene i de seguretat.

També es fan recomanacions a través de normes saludables per gaudir de les piscines i evitar riscos en aquest entorn. Entre altres, s’aconsella respectar un mínim de 2 hores per banyar-se després de menjar, que els nens sempre han d’anar acompanyats d’un adult quan estiguin banyant-se o a l’entorn de la piscina o fer atenció a les senyals de seguretat i fer cas de les indicacions dels socorristes i del personal del recinte.


Comentaris

envia el comentari