Catalunya Diari

La Paeria autoritza el tall de trànsit als carrers Camp de Mart i Sant Martí per la demolició de l’antic edifici de Magisteri

La Paeria autoritza el tall de trà nsit als carrers Camp de Mart i Sant Martí per la demolició de l’antic edifici de Magisteri| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

L’Ajuntament de Lleida ha autoritzat a partir d'aquest dimecres el tall de trànsit dels carrers Camp de Mart i Sant Martí per l’inici de la demolició de l’antic edifici de Magisteri. Així, com a mesura de seguretat, es prohibirà la circulació de vehicles mentre durin els treballs de l’enderroc de l’immoble.

El calendari previst és que a partir d’aquest dimecres es tallarà el pas de vehicles al carrer Camp de Mart, des del carrer Onofre Cerveró fins al carrer Sant Martí, per poder fer l’enderroc d’aquella part de l’edifici. Per tal de mantenir la seguretat en tot moment, es tallarà la circulació de vehicles i de vianants, aquests últims només en els moments d’enderroc. Un cop finalitzat, la Paeria obrirà aquest carrer al trànsit, moment en què començarà l’enderroc de la part de l’immoble que dóna al carrer Sant Martí.

En aquest cas també es tallarà al trànsit la circulació entre els carrers Bonaire i Camp de Mart durant l’enderroc de la façana. Posteriorment, es deixarà circular habilitant un carril per l’actual zona d’estacionament, ocupant la resta de calçada per les tasques d’enderroc. Els treballs en aquest tram començaran a principis de la propera setmana (dilluns/dimarts) per tal que dijous a la nit estigui el més lliure possible.


Els dies previs als treballs d’enderroc, l’Ajuntament de Lleida informarà d’aquesta actuació als comerciants i als veïns de la zona.


Comentaris

envia el comentari