Catalunya Diari

La Paeria dóna 10 vehicles en desús a l'Associació Casal d'Amics de Cuba de Lleida

La Paeria dóna 10 vehicles en desús a l'Associació Casal d'Amics de Cuba de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La regidora Ball ha comentat que els vehicles donats seran desmuntats per realitzar un rescat de peces que es destinaran a la reparació i recanvi de peces de cotxes a les diferents províncies cubanes, amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels serveis socials cubans. Ball ha afegit que, a més, l’Associació Casal d’Amics de Cuba de Lleida farà un seguiment del procés, com ho fa en tots els projectes.
 
L’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles, organisme que canalitza i distribueix l’Ajut Oficial al Desenvolupament a Cuba, es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Lleida perquè li facilités, dins de les seves possibilitats, una sèrie de peces de recanvi per reparar vehicles antics del seu parc automobilístic.
 
L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració, treballa en el foment de la solidaritat a la ciutat i en la sensibilització i formació de la població sobre la problemàtica dels pobles i col·lectius empobrits socialment i econòmica. Dins d’aquesta política de cooperació, es realitzen projectes de cooperació directa, en aquest cas el projecte es realitza amb la col·laboració amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Via Pública.
 
L’Associació Amics de Cuba de Lleida és una de les entitats solidàries més antigues de la ciutat, que participa en les diferents convocatòries públiques des de l’inici dels programes de cooperació de l’Ajuntament a l’any 1995. El seu treball se centra en donar a conèixer la cultura i tot el que Cuba representa, així com també impulsar projectes de cooperació amb entitats cubanes en diferents àmbits, ja sigui l’educació o la sanitat, entre altres. També desenvolupa campanyes de recollida de material.


Comentaris

envia el comentari