Catalunya Diari

La Paeria es gastarà més de 8.000 euros en la gran torronada

La Paeria es gastarà més de 8.000 euros en la gran torronada| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

El grup municipal del Comú de Lleida considera un despropòsit que la Paeria mantingui una gran torronada que costarà enguany al voltant de 8.470 euros a l'erari públic. "Per respecte al nostre programa i a la situació de precarietat que viuen moltes famílies a la ciutat, declinem novament participar en cap acte que pugui generar una despesa supèrflua a les arques del consistori", apunten des de la formació.

D'aquesta forma, els regidors del Comú no assistiran ni a la torronada de la gent gran ni en la resta de torronades que pugui organitzar la Paeria.
 
"Entenem que la ciutadania de Lleida, i també la gent gran, mereix que les despeses del seu ajuntament prioritzin les necessitats socials més peremptòries. Amb tants avis i àvies en situació indigna, destinar més de 8.000 euros a una torronada ens sembla un despropòsit i una mostra de total desconnexió del govern respecte a la situació que viuen tants lleidatans i lleidatanes", expliquen des del Comú de Lleida.
 
"Llegits els plecs de la licitació sembla contradictori que es contractin cadires per 1.500 persones i càtering només per a 1.000", afegeixen.


Comentaris

envia el comentari