Catalunya Diari

La Paeria finalitza l'asfaltatge de l'accés a Raimat

La Paeria finalitza l'asfaltatge de l'accés a Raimat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida finalitzarà aquest dimarts les obres de millora i de reforç del ferm de la carretera d’accés a Raimat, des de la cruïlla de la N-240 fins l’accés a la població. Es tracta d’un tram de 1.100 metres de longitud i 7 metres d’amplada, que abasta una superfície total de 7.700 metres quadrats. 

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Marta Camps, i el regidor de Coordinació de Barris, Joan Gómez, ha visitat els treballs que s'han dut a terme, que inclouen, a més, la millora de la senyalització horitzontal i vertical d'aquest tram, així com quatre actuacions per reparar parcialment els carrers Major, Canal, Tempranillo i València.
 
Ros ha explicat que aquesta actuació s'ha abordat en dues fases. En una primera, en què es va aplicar la tècnica del reciclat en fred del paviment existent, un sistema que consisteix a estendre una nova capa d’aglomerat asfàltic mitjançant el reciclat in situ del paviment existent. Amb aquest tipus de mescla reciclada, segons ha destacat l'alcalde, es redueix l’impacte ambiental atès que no es generen residus i es millora la capacitat resident del paviment existent. En aquesta segona fase, un cop s'han assolit el paràmetres d'humitat i resistència de la mescla d'asfalt reciclat, s'ha estès una capa d'aglomerat asfàltic en calent que culminarà amb el pintat de la senyalització horitzontal definitiva i la reonvació de la senyalització vertical. En aquest sentit, ha explicat l'alcalde, properament es millorarà, en el marc d'aquesta actuació, l'accés a Sucs. 
 
L'actuació ha inclòs, en el marc de la campanya de manteniment i coincidint amb la disponibilitat dels equips d'asfaltatge, amb l'arranjament parcial de quatres carrers de Raimat, com són Major, Canal, Tempranillo (a la vora de les piscines) i València.


Comentaris

envia el comentari