Catalunya Diari

La Paeria ha bonificat més de 800.000 hores de zona blava als conductors sense multes en dos anys

A través de les targetes 'Hores Blaves', que es podran tornar a recarregar a partir de l'1 de març

La Paeria ha bonificat més de 800.000 hores d'aparcament en zona blava als conductors sense multes de la ciutat des que fa dos anys va crear les targetes Hores Blaves, que es podran tornar a recarregar a partir de l'1 de març. Un total de 18.471 conductors s'han beneficiat de la iniciativa, segons ha informat l'Ajuntament. Aquesta iniciativa permet gaudir de fins a un màxim de 50 hores d'aparcament a l'any a les zones blaves de la ciutat a aquells conductors sense sancions de trànsit.

Des que es va posar en marxa la iniciativa, el març del 2015, l'Ajuntament de Lleida ha emès 18.471 targetes Hores Blaves, per bonificar el bon comportament i la responsabilitat dels conductors. En l'últim període obert, ara fa un any, el nombre de targetes expedides va ser de 2.692. Durant aquest espai, s'han carregat 376.387 hores que permeten l'aparcament gratuït a les zones blaves de la ciutat; però en el global dels darrer dos anys, la xifra arriba a les 802.850 hores. De les hores que s'han carregat a les targetes en els darrers dotze mesos, s'han consumit fins ara 265.801, xifra que representa gairebé un 60% del possible.

Els conductors que se'n poden beneficiar són aquells que no hagin comès cap sanció municipal de circulació en l'últim període obert. S'obté a les Oficines d’EYSA, situades a la plaça de Blas Infante, número 2 de Lleida. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. El cost de l'emissió de la targeta Hores Blaves és de dos euros i després només s'ha de recarregar les noves hores. Cada targeta només és vàlida per a la matrícula del vehicle que figura al dors.


Comentaris
Mireia
Bonificacio lo que han de Fer es controlar be els parquimetres a mi me ha arribat una multa per haber Passat 5 minuts del temps es va pagar l anulacio i al CAP de l Any m ha embargat 62€ en la nómina es una vergonya cuan Hi ha tants xorissos que no se els fa res .Molt be senyors de l ajuntament una ciudadana molt contenta gracies

envia el comentari