Catalunya Diari

La Paeria ha pagat 452.000 euros més dels pressupostats per la gestió de l'aparcament regulat, segons CiU

La Paeria ha pagat 452.000 euros més dels pressupostats per la gestió de l'aparcament regulat, segons CiU| Redacció - Fotografia: L. BielaEls nacionalistes reclamaran una explicació a aquesta desviació ja que l’equip de govern es va comprometre a rebaixar l’aportació a la concessionària, i així ho va pressupostar.

Finalment, però, s’ha pagat pràcticament el mateix import que al 2011 (3,07 milions) pel contracte amb l’empresa concessionària, sense que s’hagi informat de millores en el contracte ni s’hagin solucionat els problemes d’algunes màquines amb les targetes, com va denunciar CiU l’estiu passat.

"Es va pressupostar a la baixa a canvi de no fer millores, però al final hem pagat el mateix i tampoc s’han fet les millores. L’equip de govern no ha fet els deures i insistim amb una reunió que fa molt temps que tenim demanada", ha afirmat la portaveu de CiU, Bea Obis

D’altra banda, la recaptació per la zona blava s’ha mantingut respecte al 2011, malgrat l’augment d’unes 650 places en els últims dos anys amb l’extensió a molts barris fora del centre. Així, els ingressos líquids (el recaptament efectiu) per l’estacionament regulat amb zona blava van ser l’any passat de 3,59 milions d’euros, i al 2011 van ser de 3,61 milions.


Comentaris

envia el comentari