Catalunya Diari

La Paeria habilitarà una nova zona d’aparcament entre el Camp d’Esports i Ciutat Jardí, a l’anomenada Torre del Murri

L’alcalde accidental Fèlix Larrosa anuncia també la prolongació del carrer Victòria Kent, que connectarà amb el futur complex esportiu del barri

L'alcalde accidental Fèlix Larrosa ha anunciat als veïns del barri de Ciutat Jardí una sèrie de millores urbanístiques que l'Ajuntament de Lleida realitzarà en aquesta zona en els mesos vinents. Larrosa ha aprofitat aquest cap de setmana l'acte central de la festa major de l'Associació de Veïns del barri de Ciutat Jardí per anunciar que la Regidoria de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat remodelarà l'espai conegut com la Torre del Murri, la cruïlla que separa el Camp d'Esports –davant la rotonda de l'avinguda Onze de Setembre i Dr. Fleming- i el Centre Penitenciari Ponent. La intenció és arranjar el ferm de la zona amb una capa asfàltica i habilitar una àrea d'aparcament, la qual, a més d'incrementar el nombre de places a la ciutat, solucionarà els problemes que es generen els dies de mercat.

  

  

 

 

L'altra actuació urbanística important que ha anunciat Larrosa consisteix en la prolongació del carrer Victòria Kent, que ha de donar entrada al futur complex esportiu projectat al barri de Ciutat Jardí, on hi ha previst la construcció de dos camps de futbol, un de F-7 i l'altre de F-11, així com uns locals com a centre cívic del barri. Al mateix temps, també s'actuarà per habilitar la comunicació per a vianants amb l'àrea d'aparcament previst a la zona i el carrer del Roure.
 Comentaris

envia el comentari