Catalunya Diari

La Paeria inicia una prova pilot amb càmeres per evitar els abocaments il·legals a l'Horta de Lleida

La Paeria inicia una prova pilot amb càmeres per evitar els abocaments il·legals a l'Horta de Lleida| ACN - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Ajuntament de Lleida inicia una prova pilot amb càmeres de control per evitar els abocaments il·legals a l'Horta de Lleida. El tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha assistit a la Comissió Territorial de l'Horta en què s'ha donat a conèixer aquesta iniciativa municipal que consistirà en la instal·lació de càmeres de vigilància amb un sistema de fototrampeig en punts estratègics de la zona per dissuadir als ciutadans que llancin runa o residus no autoritzats. 

L'objectiu de la mesura és saber si mitjançant aquest tècnica es poden reduir aquest tipus d'actuacions i minimitzar els abocaments il·legals en diferents punts estratègics de l'Horta, que es podria ampliar a altres zones si la prova funciona i és efectiva.
 
Larrosa però ha apel·lat al civisme dels lleidatans i a les contínues campanyes de conscienciació que realitza l'Ajuntament per tal d'eliminar aquests comportaments.


Comentaris

envia el comentari