Catalunya Diari

La Paeria ofereix servei de menjador a les llars municipals de jubilats

L’objectiu és garantir una dieta equilibrada a un preu assequible

Jubilats de la Llar de Santa Cecília de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ofereix un servei de menjador a la gent gran de la ciutat, facilitant la possibilitat de gaudir d'un menú equilibrat, a un preu assequible i en companyia. Aquest servei es va iniciar l'any 2004 a la llar municipal de jubilats de Santa Cecília i en aquests 19 anys s'ha anat ampliant, ajustant-se a la demanda i les necessitats del col·lectiu de gent gran. Actualment el servei de menjador està en marxa a cincs llars de la ciutat: a Democràcia, Bordeta, el Pilar, Santa Teresina i Santa Cecilia, amb una valoració satisfactòria per part dels seus usuaris. S'ofereixen un centenar de places, unes 20 per llar, havent-n'hi de disponibles. Durant l'any 2016, es van servir prop de 12.500 àpats.

  

L'objectiu és garantir, a un preu ajustat, una dieta equilibrada i d'acord a les necessitats nutricionals de les persones grans. Alhora, el servei esdevé un element socialitzador, ja que possibilita que algunes persones, que haurien de dinar soles, facin aquest àpat en companyia d'altres usuaris.

La utilització del servei pot ser continuada o bé esporàdica i funciona de dilluns a divendres (laborals). Els menús es preparen des d'una empresa de càtering, adaptats a les situacions de cada persona. El servei de menjador té un cost de cinc euros i inclou primer i segon plat, postres i cafè.

 


Comentaris

envia el comentari