Catalunya Diari

La Paeria rectifica i autoritza ara un escenari i una barra a Blas Infante per la Festa Major

L'Ajuntament de Lleida els prohibeix la venda d'alcohol, però la plataforma d'entitats ja ha anunciat que ho incomplirà perquè «no es pot fer un vermut popular sense vermut»
Membres de La Sirollada durant el programa de la Festa Major de Lleida d'enguany. | LleidaDiari.cat

Els actes de la Festa Major de Maig de Lleida organitzats per La Sirollada a la plaça Blas Infante de la ciutat comptaran finalment amb un escenari i una barra, segons han explicat aquest dimecres representants d'aquesta plataforma d'entitats. L'Ajuntament de Lleida va descartar inicialment aprovar els permisos necessaris per poder instal·lar tant l'escenari com la barra al·legant problemes de seguretat, entre d'altres. Des de La Sirollada, però, consideraven «absurd» que se'ls aprovés organitzar concerts i altres activitats en aquest espai sense escenari ni barra i han enviat aquesta setmana un escrit a Seguretat Ciutadana rebatent els arguments de la Paeria.

Finalment, tal com han assegurat des de la plataforma d'entitats, l'Ajuntament ha acceptat les seves peticions, tot i que els prohibeix la venda d'alcohol. La Sirollada ja ha avançat, però, que incompliran aquesta condició, ja que «no té sentit» perquè, d'entre les activitats aprovades per la Paeria i que figuren al programa d'actes, s'organitza un vermut i un dinar popular. «No es pot fer un vermut sense vermut», constata el portaveu de La Sirollada, Llibert Rexach.

 

Segons el programa de l'Ajuntament, la Sirollada organitza, amb el beneplàcit de la Paeria, dotze actes a la plaça Blas Infante de la ciutat, com ara un correbars dimecres 10 a les sis de la tarda; un vermut i Jam Session dijous 11 a les dotze del migdia; un vermut i dinar popular dissabte 13 a partir de dos quarts d'una del migdia o una revetlla el mateix dissabte 13 a partir de les nou de la nit.Comentaris

envia el comentari