Catalunya Diari

La Paeria se suma a la lluita contra el càncer de mama

La Paeria se suma a la lluita contra el càncer de mama| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

La Paeria s’ha sumat aquest diumenge a la lluita contra el càncer de mama. Aquest vespre i nit la façana de l’Ajuntament de Lleida quedarà il·luminada de color de rosa amb motiu del Dia Mundial contra aquesta malaltia per donar suport a la causa i per sensibilitzar la ciutadania. 

El paer en cap, Àngel Ros, i la tinent d’alcalde, Montse Mínguez, han acompanyat els membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida i s’han fet una foto davant la façana amb les llums de color rosa. 
 
El lema d'enguany del Dia Internacional contra el Càncer de Mama és 'Desemmascarem els mites'. A Espanya, cada any 22.000 persones són diagnosticades amb càncer de mama.
 
L’Ajuntament de Lleida col·labora amb la Unitat de Mama de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida des del mes de juliol per dur a terme el programa 'Activa’t contra el càncer de mama', adreçat a noies que estan afectades per la malaltia i que reben quimioteràpia. A més, dins del programa Esport i Salut de la Regidoria d'Esports és la quarta activitat amb la qual es treballa amb persones amb fibromiàlgia, Alzheimer, paràlisi cerebral i, ara, càncer de mama.


Comentaris

envia el comentari