Catalunya Diari

La PAH reclama una solució per la Sandra, que serà desnonada dijous del pis de lloguer amb la seva filla de deu anys

La PAH reclama una solució per la Sandra, que serà desnonada dijous del pis de lloguer amb la seva filla de deu anys| Text i fotos: ACN

 

Una trentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca s'ha manifestat aquest dimarts al matí de la plaça Sant Joan a la plaça Paeria de Lleida per demanar una solució "digna" per la Sandra, una dona nigeriana que serà desnonada dijous del pis de lloguer on viu amb la seva filla de deu anys, per no poder pagar. La PAH de Lleida ha exigit parlar amb l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, però no els ha atès.

La Sandra ha explicat que la seva situació és molt dolenta, que està cansada i confusa perquè no li donen solucions i que no sap on anar.
 
El regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha explicat als mitjans de comunicació que se li ha ofert a la Sandra allotjar-la a ella i a la seva filla al Centre de la Dona Samaritana, com a mesura temporal d'urgència i que més endavant es valorarà si pot aconseguir alguna feina o un pis de lloguer social. Ha assegurat, però, que no es quedarà al carrer.
 
Un dels membres de la PAH, Henry Mora, però, tem que la Paeria s'oblidi d'ella després de deixar-la al Centre.


Comentaris

envia el comentari