Catalunya Diari

La Policia Nacional deté un narcotraficant que intentava 'col·locar' un quilo de cocaïna a Lleida

La Policia Nacional deté un narcotraficant que intentava 'col·locar' un quilo de cocaïna a Lleida| Redacció - Fotografia: Policia Nacional (Arxiu)

 Els agents es van assabentar, gràcies a la col·laboració ciutadana, de la presència a la ciutat de Lleida d'un narcotraficant habitual responsable del subministrament de cocaïna a venedors de menor entitat. Un cop localitzat, va ser vigilat durant diversos dies en diferents punts de la ciutat, podent-se comprovar que no tenia domicili propi, sinó que utilitzava diverses direccions per pernoctar.
 
Establert el corresponent dispositiu policial, el narcotraficant, un home originari de Mali, va ser interceptat pels accessos a la Partida de Vallcalent, circulant amb un vehicle. Al detingut se li va intervenir un quilo de cocaïna ocult a l'interior d'un paquet que transportava a la cintura dels pantalons.
 
L'operació policial ha estat desenvolupada per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial (UDICO/Estupefaents) de la Comissaria Provincial de Lleida.


Comentaris

envia el comentari