Catalunya Diari

L'advocat dels pares de Nadia només defensarà la mare

L'advocat dels pares de Nadia només defensarà la mare| Text i fotografia: ACN

L'advocat que defensa els pares de Nadia Nerea, Alberto Martín, ha confirmat que deixarà la defensa del pare, Fernando Blanco, que està en presó provisional, i es centrarà només en la de la mare, Marga Garau, en llibertat amb càrrecs.

Ha dit que si ho fa és per al ''benefici de la nena'' ja que la mare és qui té més possibilitat de recuperar la pàtria potestat.

Els pares de Nadia Nerea estan cridats a declarar aquest divendres als jutjats de la Seu d'Urgell després que aquesta setmana s'hagi fet públic que en un llapis de memòria confiscat pels Mossos s'hi trobessin imatges ''de contingut sexual'' de la menor i també dels pares mantenint relacions sexuals amb presència de la nena. L'Audiència de Lleida va rebutjar dijous la decisió de petició de llibertat per a Fernando Blanco. La mare ja ha sortit de Palma per dirigir-se cap a la Seu d'Urgell i poder declarar davant de magistrat del jutjat d'instrucció 1.

D'altra banda, el lletrat ha dit que no creu que els pares de Nadia es gravessin mantenint relacions sexuals habitualment i s'ha preguntat si el dia de les imatges ''puntualment quan la nena podia tenir una edat mental de 4 anys i estava adormida podrien haver tingut aquella trobada''. En qualsevol cas, Martín ha dit que caldrà veure què és el que declaren Fernando i Marga així com quin és el contingut exacte de les imatges, que encara no ha visionat.


Comentaris

envia el comentari