Catalunya Diari

L'AECC de Lleida es prepara per a viure de nou l'experiència inoblidable de les colònies d'estiu

Imatge del cartell
Imatge del cartell | AECC

 
 

Compartir moments, somriures i, fins i tot, pors amb persones que han passat o estan passant per una experiència com la teva, ajuda a veure la vida amb un altre color, des d'una altra perspectiva.

Aquesta és una de les missions que tenen les colònies d'estiu que s'organitzen a Salardú, a la Val d'Aran, del 15 al 22 de juliol de la mà de la delegació lleidatana de l'Associació Catalana Contra el Càncer Catalunya. Aquestes colònies, a més a més de ser un punt de trobada per a nens que han patit una malaltia oncològica, també pretenen distreure i dotar d'eines d'oci a aquests menors.

El seu èxit any rere any els ha consolidat com una aposta segura per aquest tipus de famílies que estan vivint en primera persona aquesta malaltia. Però allà, dalt de la muntanya, els nens s'obliden dels hospitals i els tractaments i gaudeixen d'un ampli ventall d'activitats com excursions a cavall, entre d'altres.

Unes colònies accessibles per a totes les famílies

Per uns dies, la diversió, l'amistat i l'alegria és l'única preocupació quan es lleven al matí. Cal destacar que aquestes colònies organitzades per l'Associació Catalana contra el Càncer Catalunya són totalment gratuïtes, d'aquesta manera, s'intenta ajudar encara més a les famílies i es proposa que l'economia no sigui un impediment perquè els més petits de casa puguin gaudir de l'estiu com es mereixen.

Imatge d'arxiu de les colònies de l'AECC
Imatge d'arxiu de les colònies de l'AECC | AECC

 

Malgrat que, de ben segur, els organitzadors acollirien a tots els nens que volguessin experimentar aquesta vivència irrepetible, el cert és que hi ha places limitades. Per aquest motiu, des de l'AECC animen als pares a inscriure els seus fills perquè no es quedin sense la seva plaça. Per a fer-ho, es pot trucar al telèfon de contacte 973 23 81 48 o enviar un correu a dolors.zapata@aecc.es. Encara no t'has informat? No ho dubtis i posa't en contacte amb l'AECC i no te'n penediràs!


Comentaris

envia el comentari