Catalunya Diari

L'Ajuntament de Lleida millora la senyalització horitzontal dels camins de l'Horta

L'Ajuntament de Lleida millora la senyalització horitzontal dels camins de l'Horta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, ha explicat que l'actuació s'ha centrat en els camins que estan més a la vora del riu ja que és on, a causa de la boira, hi ha menys visibilitat i, alhora, també s'actua en altres camins principals pels quals circula més trànsit de vehicles. 
 
Els camins on s’actua són: Rufea, Mariola, Vallcalent Nord, Vallcalent Nou, Dels 3 Pontets a la carretera Vella de Saragossa, Malgovern, Torres de Sanui, La Creu, Montcada, Grenyana, Vell d’Albatàrrec i Sot de Fontanet. El total de metres són 88.862, tenint en compte que la pintura s’aplica als dos laterals dels camins. El pressupost global per fer aquesta actuació, que es fa a través de les brigades de Shalom, és d’uns 38.000 euros.
 
Aquesta actuació complementa el Pla de manteniment de camins de l’Horta que enguany ha tingut un pressupost de 110.000 euros. En aquest cas, els treballs s’han centrat en l’arranjament i reparació d’una trentena de camins, tant asfaltats com de terra, així com altres actuacions puntuals.
 
A més, també es fa el desbrossament de marges de camins, uns 150 quilòmetres als encreuaments i als punts en què la vegetació limita la visibilitat o comporta un perill per la circulació de vehicles.


Comentaris

envia el comentari