Catalunya Diari

L’Ajuntament de Lleida promou una Festa Major accessible

Els espais festius són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda i al programa hi ha un Codi QR que garanteix que tota la ciutadanía pugui accedir a la informació dels diferents actes

L'Ajuntament de Lleida ofereix diferents serveis i recursos per les festes de la ciutat per fomentar la participació i la inclusió de les persones amb discapacitat. La Paeria, a través de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, habilita en els actes de més rellevància o on hi ha més afluència de públic els espais i les eines perquè la festa i les activitats siguin accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. Al programa de Festes hi ha un Codi QR que garanteix que tota la ciutadania pugui accedir a la informació dels diferents actes que s'organitzen. I la consulta a la pàgina web també és accessible.

Imatge d'arxiu de la Batalla de les Flors de Lleida
Imatge d'arxiu de la Batalla de les Flors de Lleida | LleidaDiari.cat

Entre les actuacions que es fan per «trencar barreres» a la Festa major, hi ha la interpretació en llengua de signes del pregó que es fa al Saló de Sessions de la Paeria (aquest dijous a les 20.00 hores) i de l'eucaristia en honor al patró de la ciutat Sant Anastasi (divendres, a les 11.00 hores, a la Catedral Nova de Lleida), amb la posterior ofrena floral a la plaça de Sant JoanLa Batalal de Flors comptarà amb un espai protegit destinat a persones amb cadira de rodes, que estarà ubicat al costat de la tribuna d'autoritats, davant l'església del Carme. L'espai inclou places per als i les seves acompanyats. Per a més informació sobre els actes i els espais: Àrea d'Atenció a Persones amb Discapacitats de l'Ajuntament de Lleida o al telèfon 973 700 621.


Comentaris

envia el comentari