Catalunya Diari

L'alcaldable de CiU, Antoni Postius, es posa a treballar

L'alcaldable de CiU, Antoni Postius, es posa a treballar| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 

El regidor de CiU a l’Ajuntament de Lleida i alcaldable, Toni Postius, ha presentat aquest dissabte migdia la campanya #Lleidaensmou, que pretén apropar la política municipal a la ciutadania visitant una setmana cada barri de la ciutat per escoltar i fomentar la participació ciutadana en la construcció de la Lleida del futur. 

L'acte ha comptat amb la presència d'una cinquantena de persones que col·laboraran amb la candidatura de Postius a l'alcaldia de Lleida i s'ha prolongat amb una jornada de treball fins a la tarda.
 
"Volem que els ciutadans s’expressin, que ens diguin què volen pels seus fills, que ens expliquin perquè la gent jove marxa de Lleida perquè no troba oportunitats. Els millors arquitectes de la ciutat que volem no som els polítics ni l’alcalde ni l’ajuntament sinó tots i cadascun dels ciutadans de Lleida", ha afirmat Postius.
 
La campanya #Lleidaensmou, que comença aquest dilluns, té dos vessants: les visites intensives a cada barri de la ciutat (La Mariola serà el primer), amb l'escolta activa dels ciutadans, i l'acompanyament que farà Toni Postius a un treballador de cada barri durant la seva jornada laboral. Postius ha explicat que tractarà de posar-se en la pell de treballadors i treballadores lleidatanes de diferents oficis.
 
L'alcaldable ha contraposat la campanya #Lleidaensmou amb l'obsolescència del projecte socialista que "després de més de 30 anys al poder a la ciutat, han perdut de vista els ciutadans i només veuen expedients i sancions". Han perdut de vista l'ànima de la ciutat que són les 139.000 persones que hi viuen", ha explicat.
 
En aquest sentit, Postius ha assenyalat que l'objectiu de la candidatura que encapçala és "demostrar que una alternativa preparada per governar és possible a Lleida". "Les ganes, la il3lusió i l'empenta d’aquest equip i els 500 militants de CDC a Lleida ens fa estar convençuts. L’etapa Ros toca a la seva fi, ara depèn de Convergència i CiU preparar aquesta alternativa a la qual la ciutadania doni la seva confiança", ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari