Catalunya Diari

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà el PSC

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà el PSC| Text i fotografies: EP

 
En un apunt a Twitter, el mateix Iceta ho ha anunciat: "He començat els contactes per compondre la nova direcció del PSC. He proposat a Àngel Ros la presidència del partit, que ell ha acceptat". 


 


Aquesta decisió d'Iceta és un gest de complicitat als sectors crítics del partit, ja que Ros ha estat en els últims anys un dels principals exponents dels corrents internes de la formació que han discrepat de la línia oficial del PSC.


 


Prímeres crítiques


El regidor de CiU a l’Ajuntament de Lleida i alcaldable, Antoni Postius, ha desitjat sort a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb el seu nou càrrec com a president del PSC, però li ha recordat que l'alcaldia de Lleida requereix una dedicació completa.


 


"El felicitem pel seu nou càrrec i li desitgem tots els encerts del món perquè sigui capaç de situar el PSC al costat del procés de transició nacional que ens portarà a la consulta del pròxim 9 de novembre en la qual Catalunya expressarà la seva voluntat com a país. Tanmateix, això demostra que lluny de les grans declaracions fetes fins ara, per a Àngel Ros Lleida ja no és una prioritat, ho és Barcelona, i Lleida necessita un paer en cap que es dediqui a la ciutat les 24 hores del dia i que es preocupi pels ciutadans tot el dia, cada dia de la setmana, 365 dies l'any. Molt difícilment amb aquest nou càrrec a Barcelona ho podrà fer", ha afirmat Postius.Comentaris

envia el comentari