Catalunya Diari

L'alcalde de Lleida denuncia al raper Pablo Hasél per amenaces de mort en una cançó

L'alcalde de Lleida denuncia al raper Pablo Hasél per amenaces de mort en una cançó| Text i fotografies: EP

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha denunciat davant el jutge de guàrdia al raper lleidatà Pau Rivadulla 'Pablo Hasél' per amenaces de mort en una cançó, i el jutjat d'Instrucció 3 portarà el cas, segons ha informat la Fiscalia de Lleida.

El paer en cap al·lega que la cançó també diu que l'alcalde "es mereix una ganivetada a l'abdomen i que com a malparit penjar-lo en una plaça vull", i "que li fotin una bomba, que rebentin el cervell i que les seves cendres les posin a la porta de la Paeria".

El text explica al jutge que "el contingut del vídeo atenta contra la persona de l'alcalde, el seu honor i la seva família, podent, a més, ser un delicte dels compresos en l'apologia de la violència", per aquest motiu demana "mesures urgents i cautelars que evitin la difusió del vídeo per les xarxes socials".

A més de la retirada d'aquest, la denuncia sol·licita al jutge que adopti "altres mesures de caràcter personal" contra el raper, com pot ser una ordre preventiva d'allunyament.

La secció tercera de la Sala de lo Penal de l'Audiència Nacional ja l'havia condemnat al gener a dos anys de privació de llibertat per enaltir el terrorisme d'ETA, los Grapo, Terra Lliure i Al Qaeda a les seves cançons que puja a YouTube.

Cal recordar que una actuació de Pablo Hasél programada per la Festa Major de Maig va ser cancel·lada després que el grup municipal PP denunciés la seva participació en aquesta, després de ser condemnat per l'Audiència Nacional per fer apologia del terrorisme.


Comentaris

envia el comentari