Catalunya Diari

L'Alt Urgell es prepara per rebre la cursa 'Bassella Race 1'

L'Alt Urgell es prepara per rebre la cursa 'Bassella Race 1'| Redacció - Fotografia: http://www.bassella.com

 A dia d'avui hi han 886 persones inscrites, tots i que els organitzadors preveuen la participació de 900 pilots procedents de fins a una desena de nacionalitat.
 
 
El director de la cursa, Pau Soler, ha explicat durant la presentació de la carrera algunes de les dades més destacades, com són els 5.000 espectadors que assisteixen a la prova, els 250 voluntaris, les 45 persones que formen part de l’staff, la trentena de periodistes acreditats i els 30 expositors de la zona comercial.
 
Els organitzadors de la 'Bassella Race 1', que compta amb un pressupost de 150.000 euros, han fet un estudi que conclou que la prova genera 351.000 euros d’impacte econòmic sobre el territori.
 
Com cada any, la 'Bassella Race 1' organitza una activitat paral·lela a la cursa, que en aquesta edició consistirà en un acte d’homenatge a tots els pilots que han participat al Rally Dakar amb moto. Els organitzadors han explicat que fins a dia d’avui tenen una quarantena de pilots confirmats, entre els quals es troben Nani Roma, Marc Coma, Jordi Arcarons, Isidre Esteve i David Serra, entre d’altres.


Comentaris

envia el comentari