Catalunya Diari

LaNuit decideix suspendre el concert del cantant Kidd Keo a Lleida

L'actuació estava programada pel proper 15 de febrer

L'actuació del cantant trap Kidd Keo, prevista el proper dia 15 de febrer a la sala LaNuit de Lleida, ha quedat suspesa. Després de la denúncia d'aquesta actuació per part de Dones de Lleida, el sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, el Casal Popular de Joves i Arran Lleida, els promotors de la sala han decidit cancel·lar el concert. «Després dels contactes i converses amb els tècnics i responsables de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones, la direcció de LaNuit Discothèque ha decidit suspendre el concert del cantant de trap Kidd Keo», apunta el comunicat fet públic per la discoteca aquest dimecres a la tarda.

 

I prossegueix: «Amb l’ànim de concòrdia de la direcció, escoltades totes les opinions i conegudes de primera mà les consideracions dels responsables municipals, els alts càrrecs de LANUIT Discothèque han pres la decisió amb la voluntat de deixar ben clar que comparteix els valors que promulga l’Ajuntament, i que secunda totes aquelles iniciatives que impulsa l’equip de govern a favor de la igualtat real de drets de totes les lleidatanes i lleidatans». En aquest sentit, LaNuit mostra el seu «compromís vers la justícia social en tots els seus sentits, com demostren en cada una de les accions solidàries que duen a terme durant l’any».

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

I s'afegeix: «La defensa dels drets de les dones, la lluita per la igualtat i el suport a la causa feminista són, per tant, compartits plenament pels propietaris de LANUIT, que treballa per oferir una oferta d’oci nocturn de qualitat a la ciutat. En aquesta línia, la direcció també vol posar de manifest el compromís amb l’educació dels joves en els valors. La decisió de suspendre el concert s’emmarca en aquesta línia».

 

Imatge de Kidd Keo.
Kidd Keo. | @thekiddkeo

L'alcalde de Lleida aplaudeix la decisió

Moments després de fer-se públic el comunicat, l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha posat en valor el gest de LaNuit Discothèque de suspendre el concert. Prèviament, el paer en cap ja havia expressat el «malestar» que provocava a l’equip de Govern de la ciutat l’actuació d’un artista que, en les lletres de les seves cançons, «ataca la dignitat de les dones». En aquest context, el paer en cap agraeix les gestions que han fet els tècnics de les regidories de Polítiques per als Drets de les Persones i d’Igualtat i, en especial, les que han dut a terme els tinents d’alcalde Xavier Rodamilans i Sara Mestres.

 

«Lleida és una ciutat de valors, una capital que aposta per la inclusió, per la igualtat, per la defensa dels més vulnerables, pel respecte i per la convivència», ha exposat l’alcalde, que recorda, alhora, «el compromís més absolut del Govern de la Paeria amb la lluita a favor dels drets i de la dignitat de les dones».«Anul·lar el concert era la millor de les decisions possibles», ha insistit Fèlix Larrosa, que agraeix als responsables de la sala el compromís amb la ciutat i els valors que representa.Comentaris

envia el comentari