Catalunya Diari

L'associació Agrupa't presenta la quarta edició de la Nit d'humor solidari a Lleida

Els beneficis milloraran l'atenció de les persones amb problemes de drogodependència

L'associació lleidatana Agrupa't de Lleida ha presentat aquesta setmana la quarta edició de la Nit d'humor solidari en benefici de l'entitat. El pròxim 10 d'Abril, a les 19.30 hores, el Teatre de l'Escorxador acollirà aquest espectacle que estarà conduït per la humorista Eva Cabezas i en el qual hi participaran fins a vuit monologuistes rellevants, entre els quals hi ha Pepi Labrador, Carlitos, Ferri Lopez o Àngel Miralles. El tinent d'alcalde Xavier Rodamilans va formar part de la presentació de l'esdeveniment i va posar en relleu que «cal donar suport a aquest tipus d'iniciatives impulsades per associacions com la d'Agrupa't perquè, a més, d'oferir un espectacle de molta vàlua, contribueixen a una bona causa. És per això que cal omplir el Teatre de l'Escorxador per ajudar a aconseguir els vostres objectius».

  

  

Per a la entitat aquest tipus d'actes són una via important per poder recaptar diners i autofinançar els projectes que volen tirar endavant i, alhora, aconseguir una major conscienciació de la població sobre els problemes que algunes persones pateixen a causa de les seves addiccions. La 4a Nit de l'Humor Solidari compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, d'empreses de la ciutat i del Club de la Comèdia i Comedy Central. L'entrada a la vetllada humorística té un preu de vuit euros anticipada i de deu euros a taquilla.

L'Associació Agrupa't, que atén aproximadament 80 usuaris cada any, treballa des de fa més de quinze anys a la ciutat de Lleida coordinadament amb l'Hospital Santa Maria per millorar la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències. L'entitat treballa a través d'un espai d'acollida, tallers psico-terapèutics i de creixement personal i acompanyament a la inserció sociolaboral, amb una tasca educativa molt estreta amb el centre hospitalari. A més, gestiona també Semaiha, una empresa d'inserció per al col·lectiu de persones que atenen i amb dificultats per accedir al món laboral, dedicada als serveis de manteniment i millora d'habitatges.


Comentaris

envia el comentari