L’Associació Leader de Ponent impulsa cursos de gastronomia per promocionar producte local

Imatge d'una presentació de productes locals | LleidaDiari.cat

 

L'Associació Leader de Ponent posa en marxa quatre cursos de gastronomia dirigits als alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Lleida. L'objectiu és promocionar els aliments produïts a les comarques de l'Urgell, el Pla d'Urgell, el Segrià i Les Garrigues i fer valdre davant els futurs professionals del món de l'hostaleria. Cada una de les quatre sessions serà liderada per un xef de cada província, que mostrarà com introduir els productes locals a la cuina, les seves propietats, la forma de treballar-lo, etcètera. La primera sessió, que serà aquest dijous de 9.00 a 11.00 hores, serà liderada pel xef Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega. El seguiran Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís l'1 de febrer, Mercè Tomàs del Restaurant l'Estel de la Mercè de Lleida el 8 de febrer i, clausurarà el curs el dijous 22 de febrer Xavier Benet del Restaurant Hostal Benet de Les Borges Blanques.